Dan Grada Krapine 2021.

Dan Grada Krapine 2021.

U ponedjeljak, 06. prosinca 2021. godine u dvorani Pučkog Otvorenog Učilišta povodom Dana grada, održana je svečana sjednica na kojoj su dodijeljena gradska priznanja.

Mala plaketa Grada Krapine uručena je Nikoli Dakoviću i Petri Žnidarić za uspjehe postignute na natjecanjima iz znanja i za promicanje imena Grada Krapine te učeniku 4.C razreda naše škole, Borni Cesarcu, za uspjehe u promicanju sporta i zdravih stilova života kod djece i mladih te za promicanje imena Grada Krapine.


Plaketa Grada Krapine dodijeljena je Suzani Pracaić za doprinos u razvoju obrazovanja i mentorstva u Gradu Krapini, profesoru Stjepanu Šalkoviću za uspjehe postignute u unapređenju i modernizaciji strukovnog obrazovanja, za izvrsne mentorske rezultate te za promicanje imena Grada Krapine te Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Donja Šemnica povodom 40. godišnjice rada i djelovanja, za postignute uspjehe na zaštiti imovine građana te za promicanje volonterizacije u Gradu Krapini.

Također, povelja Grada Krapine uručena je Dragutinu Čavužiću i Marijanu Travenšćaku, za osobiti doprinos promicanju dobrovoljnog davanja krvi i zdravstvenih programa Hrvatskog Crvenog križa, Rajku Furešu, prim. dr .med. za izniman doprinos u promicanju kajkavštine te za osobita postignuća u području kulture, obrazovanja i znanosti, Josipu Hršaku za izniman doprinos unapređenju gospodarstva i za promicanje imena grada Krapine te Zvonimiru Friščiću, dr. med. spec. radiologije za izniman doprinos u unapređenju zdravstvene skrbi u gradu Krapini.

Iznimno smo ponosni na učenika naše škole Bornu Cesarca te na profesora informatike i računalstva Stjepana Šalkovića. Čestitamo ?

Krunoslav Kranjčec

Krunoslav Kranjčec

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)