MODNI TRENDOVI JESEN/zima 2020.

MODNI TRENDOVI JESEN/zima 2020.

Vrijeme je za pletivo i kožu, raskošne slojeve i teksture, trendi gležnjače i torbe. Početak jesenske/zimske sezone označit će početak onog hladnijeg dijela godine, ali i početak velike transformacije ormara. I dok ćemo se prisjećati toplih ljetnih dana i nezaboravnih avantura, jesenski i zimski modni trendovi jedan su od razloga zbog kojeg ćemo s oduševljenjem prigrliti promjenu sezona i uživati u hladnijim danima.

KOŽA OD GLAVE DO PETE

Sjajna, mat ili brušena, koža je materijal kojem se baš svake godine vraćamo s prvim jesenskim danima. Iako smo ga donedavno najčešće birali za modne dodatke, jesenske jakne i mini suknje, nova sezona kožu će istaknuti kao savršeni odabir za baš svaki odjevni komad .

KARIRANO, KARIRANO, KARIRANO

Karirani uzorak krasit će sve što možete zamisliti, od šalova i kapa, preko cipela, pa do raznoraznih komada odjeće kao što su kaputi, haljine, veste i odijela. Osim klasičnog sitnog uzorka, ove sezone općenito će se izdvajati predimenzionirani print, stoga će i uvećani karirani uzorak biti itekako dobrodošao među ljubiteljicama mode.

CHUNKY BOOTS – MUST HAVE

Deblji đon i grub izgled, ono je što ćemo često viđati na ulicama u narednim mjesecima.

Iva Horvat, 3c

Krunoslav Kranjčec

Krunoslav Kranjčec

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)